میدونی چیه خدا؟ من مطمعنم روزای قشنگی در انتظارمه،مطمعنم یه کاری برام میکنی، من به بزرگی و مهربونیت ایمان دارم و با تموم وجودم بهت اعتماد دارم :)
الان آرومم، دلم قرصه، میخوام دوباره یه سری تغییرات کوچیک داشته باشم، میخوام شروع کنم و قدم اول رو بردارم، دیگه نگران نیستم، دیگه نمیترسم :) و به اندازه ی همون روزی که قراره آرزوهام اتفاق بیوفتند، خوشحالم و آروم!
تو بارها بهم ثابت کردی چه تکیه گاه خوب و امنی هستی، بارها نشون دادی چقدر هوامو داری، نمیتونم ازت دل بکنم، چون حتی اگه بارها اشتباه کنم،تو باز دوستم داری :) تو تحت هر شرایطی به فکرمی، خدایاا من نمیدونم تو فکر تو چی میگذره، نمیدونم چه اتفاقی قراره بیوفته، من فقط از ته قلبم اطمینان دارم تو اتفاق های قشنگ و خوبی برام رقم میزنی، شاید امروز متوجه نباشم ولی یه روزی قطعا بابت تمامِ تمامش اشک شوق میریزم :)
دلم میخواد مدام از تو بگم، دلم میخواد روزام از تو پر بشن، ببخش اگه گاهی فراموشت میکنم، ببخش اگه چیزی بینمون فاصله میندازه :)
خدایا تو با ارزش ترین داشته ی منی :)
ممنون که به نبات فرصت زندگی دادی :)
خدایاشکرت :)

+زندگیتون پر بشه از لمسِ مهربونیِ خدا. :) 

چالش نامه ای به گذشته :)

دوستانی دارم خوب و لطیف :)

روزای قشنگی در انتظارمه :)

تو ,دلم ,یه ,بارها ,اگه ,ببخش ,قشنگی در ,ببخش اگه ,روزای قشنگی ,از تو ,دلم میخواد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش پرورش قارچ وبلاگ شخصی سید محمد علی عادلی لوازم آرایشی و بهداشتی المصطفی دلنوشته های زیبا علاقه مندی های من سورتمه کتاب تاریخ تحلیلی صدراسلام دکترنصیری پرسش مهر(آذر) سال 98 دستبندهای دخترانه و زنانه